Muiden rotujen nimeämissäännöt

Huomauttaisin, että keppihevosilla ei sinäänsä ole virallisia nimeämissääntöjä. Kaikki tällä sivulla löydettävät säännöt ovat linjauksia oikeiden hevosten nimeämisestä, jota saa halutessaan käyttää hyödykseen myös keppihevosilla.

Akhal-teke
Varsan nimi alkaa samalla kirjaimella kuin jomman kumman vanhemmankin nimi.
Quarterhevonen 
Hevosen nimen pituus tulee olla välimerkkeineen, välilyönteineen ja numeroineen enintään 20 merkkiä. Arabialaisetnumerot ovat sallittuja jälkiliitteessä. Välimerkit eivät ole sallittuja.
Lämminverinen ravihevonen
Nimen pituus tulee olla välimerkkeineen ja välilyönteineen enintään 18 merkkiä ja siinä saa olla korkeintaan neljä erikseen kirjoitettua osaa. Nimen tulee olla kokonaan samaa kieltä. Nimet pääosin englanniksi. Hevosen nimessä ei pääsääntöisesti saa olla yksittäisiä kirjaimia eikä kirjainyhdistelmiä
National show horse
Nimi ei saa ylittää 25 kirjainta, heittomerkit lasketaan kirjaimeksi. 
Painthevonen
Hevosen nimen pituus tulee olla välimerkkeineen ja välilyönteineen enintään 21 merkkiä. Nimi ei saa sisältää arabialaisia- tai roomalaisianumeroita, heitto- tai välimerkkejä. 
 Suomenhevonen
Hevosen nimen pituus tulee olla välimerkkeineen ja välilyönteineen enintään 18 merkkiä ja siinä saa olla korkeintaan neljä erikseen kirjoitettua osaa. Nimen tulee olla kokonaan samaa kieltä. Nimen tulee olla joko suomea tai ruotsia. Hevosen nimessä ei pääsääntöisesti saa olla yksittäisiä kirjaimia eikä kirjainyhdistelmiä. Suositellaan, että nimi kirjoitetaan suomen kielen oikeinkirjoitussääntöjä noudattaen.